Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πτώση της θερμοκρασίας στους 15 βαθμούς
Βροχερός και παγωμένος αναμένεται να είναι ο καιρός αύριο Τρίτη (04.03.2025) αφού θα σημειωθούν σφοδρές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ενώ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώσεις.
Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, σε όλη τη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τοπικά ισχυρά βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένου και της Αττικής), την Εύβοια, την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φτάσει στα βόρεια τους 12 βαθμούς Κελσίου. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 16 βαθμούς Κελσίου και στα θαλάσσια τους 18 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Στη Θράκη λίγες νεφώσεις.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα θαλάσσια τοπικά 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ