Βασίλης Μιλίτσης: Ο συνεχιστής μιας θρυλικής παράδοσης στην ψησταριά της πόλης
Στην καρδιά των Τρικάλων, απέναντι από τον σταθμό του ΟΣΕ, η ψησταριά του Βασίλη Μιλίτση αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του καλού κρέατος. Ο Βασίλης, δεύτερη γενιά ψήστης, πήρε τη σκυτάλη από τον θρυλικό πατέρα του και συνεχίζει την παράδοση, διατηρώντας ζωντανή τη φήμη της ταβέρνας που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές.
Σήμερα, μετά την απώλεια του πατέρα του, κρατάει γερά τα ηνία της επιχείρησης μαζί με τον στενό του συνεργάτη Γιώργο. Οι δυο τους, με μεράκι και τεχνική, ψήνουν, δημιουργούν και σερβίρουν αυθεντικές κρεατολιχουδιές, με κορυφαίες επιλογές τα παιδάκια και τις μπριζόλες γάλακτος, που λιώνουν στο στόμα και κάνουν τους επισκέπτες να επιστρέφουν ξανά και ξανά.
Όμως, οι απαιτήσεις των πελατών δεν σταματούν ποτέ! Πρόσφατα, μια γνωστή παρέα καλοφαγάδων έθεσε ψηλά τον γαστρονομικό πήχη, ζητώντας αγριογούρουνο πρασοσέλινο και ζαρκάδι κοκκινιστό. Ο έμπειρος μάγειρας δεν δίστασε στιγμή. Με μυστικισμό και αφοσίωση, κλείστηκε στην κουζίνα του και δημιούργησε έναν γαστρονομικό θησαυρό, που έγινε ανάρπαστος!
Η τέχνη του καλού φαγητού είναι τρόπος ζωής για τον Βασίλη Μιλίτση, που συνεχίζει να υπηρετεί την παράδοση, προσφέροντας στους πελάτες του αυθεντικές, καλοψημένες και γευστικές εμπειρίες. Για όσους αγαπούν το καλό κρέας, η ψησταριά του παραμένει μια στάση απαραίτητη και αλησμόνητη.