ΕπιχειρείνΤρίκαλα

Βάσω Κατσίκη: Μια δυναμική υποψηφιότητα στον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου με προοπτικές

”Υποψηφιότητα με Όραμα για την Ανάπτυξη των Τρικάλων”

Η καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας, Βάσω Κατσίκη, έρχεται με περγαμηνές 20ετίας στην γυναικεία επιχειρηματικότητα στην πόλη των Τρικάλων. Μια υποψηφιότητα στον συνδυασμό του  Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου για το Επιμελητήριο Τρικάλων με προοπτικές.

Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το Επιμελητήριο Τρικάλων. Η απόφασή μου να διεκδικήσω αυτή τη θέση πηγάζει από τη βαθιά μου πίστη στην αναγκαιότητα της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας αλλά και της δυναμικής συμμετοχής όλων των Μικρών & Μεσαίων Επιχειρηματιών στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Στη σύγχρονη επιχειρηματική σκηνή, οι γυναίκες αποτελούν δυναμικούς φορείς αλλαγής, καινοτομίας και προόδου. Η δέσμευσή μου είναι να συμβάλλω στην εξάλειψη των όποιων εμποδίων, προωθώντας δράσεις και πολιτικές που θα ενισχύσουν τη θέση των γυναικών στον επιχειρηματικό κόσμο.

Η ομάδα μας. Άνθρωποι με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και ενθουσιασμό. Ζητώ τη στήριξή σας για να κάνουμε πράξη ένα όραμα ισότητας, ανάπτυξης και προόδου για όλους.

Με εκτίμηση,
Βάσω Κατσίκη 
Υποψήφια για το Επιμελητήριο Τρικάλων, με τον Συνδυασμό του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου 

                        Επιχειρούμε μαζί ! Αλλάζουμε το Επιμελητήριο! 

Bιογραφικό

Βάσω Κατσίκη, Καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,Ιδιοκτήτρια Κέντρου ξένων γλωσσών. Γεννήθηκε στα Τρίκαλα όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία 20 χρόνια.Το 2015 άνοιξε το Κέντρο Αγγλικής γλώσσας Busybee. Έχοντας παρακολουθήσει πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχετικά με νέες τεχνολογίες και βιωματικές μεθόδους διδασκαλίας τα οποία εφαρμόζει στο πρόγραμμα σπουδών του φροντιστηρίου της καινοτομεί στον χώρο της εκπαίδευσης. Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Στέφανο Καβράκο με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τον Κωνσταντίνο και την Χαρούλα.

 

Back to top button
Close
Close