Fashion

Αυτές οι τάσεις για το φθινόπωρο θα ανανεώσουν πλήρως την εικόνα σας και θα δώσουν φρέσκια πινελιά στο στιλ σας

Τα χρώματα εναρμονίζονται με τη φύση, με το καφέ και το πράσινο να κλέβουν τη δόξα από άλλες επιλογές της χρωματικής παλέτας, οι γραμμές αναβαθμίζονται και αναπροσαρμόζονται και το casual chic μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Σκιαγραφώντας τις προτάσεις που είδαμε στις πασαρέλες αλλά και το street style, τα παρακάτω trends αναμένεται να κερδίσουν μία θέση στη ντουλάπα αλλά και στις καρδιές μας τους επόμενους μήνες.

Κοτλέ

Το κοτλέ είναι φτιαγμένο για τις φθινοπωρινές μέρες και θα λέγαμε πως δεν υπάρχει πιο αντιπροσωπευτική υφή. Υπάρχει διακριτικά σε πολλές φθινοπωρινές συλλογές κάθε χρόνο, ωστόσο φέτος θα κάνει πιο αισθητή την παρουσία του και έρχεται να… ξεκουράσει λίγο τα jeans, που μερικές φορές νιώθουμε πως δεν έχουν να μας προσφέρουν πολλά σε στιλιστικό επίπεδο. Είτε σε παντελόνια είτε σε jackets και κυρίως σε mini skirts -που θα τις βλέπουμε παντού- το κοτλέ δίνει μία ευχάριστη νότα στο στιλ και είναι ιδανικό για όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Έμφαση στον γιακά

Τα πανωφόρια αποκτούν μία πιο dramatic διάθεση, καθώς φέτος θα πρωταγωνιστήσουν οι έντονοι γιακάδες. Είναι extra chic και δίνουν τρομερό attitude στο ρούχο, κάνοντας το συνολικό look απροσδόκητα εντυπωσιακό, ακόμα κι αν φοράμε το πιο απλό bottom. Αυτή η τάση γεννά μάλιστα την επιθυμία να… παίξουμε με τα μαλλιά μας, αναζητώντας τρόπους να αναδείξουμε έναν ιδιαίτερο γιακά και να μετατοπίσουμε τον πυρήνα της εμφάνισης στο πάνω μέρος του σώματός μας.

Cardigans

Οι ζακέτες φέτος αποκτούν νέο ρόλο και έρχονται να αντικαταστήσουν τα blazers, που μπορεί να μας ενθουσιάζουν, αλλά υπάρχουν και οι στιγμές που ψάχνουμε το κάτι διαφορετικό.

Δείτε ακόμα – Cardigan & Dress: Μία ιστορία αγάπης για το φθινόπωρο

Θα βρούμε τα cardigans υπό πολλές μορφές και μπορούμε να τα συνδυάσουμε κυριολεκτικά με τα πάντα, αποθεώνοντας το casual style και δίνοντας φθινοπωρινή πινελιά σε πολλά ντυσίματα.

Boho chic

Ο οίκος Chloé έδειξε το μονοπάτι και μας έπεισε ότι boho style θα γίνει το αγαπημένο μας το φετινό φθινόπωρο. Αέρινες γραμμές, μπότες πάνω από το γόνατο και μεγάλα κοσμήματα συνθέτουν το παζλ αυτού του trend που φέτος επανέρχεται πιο ενδιαφέρον και θηλυκό από άλλες χρονιές. Αγκαλιάζοντας τη chic του πλευρά, το boho έχει πολλά να προσφέρει και είναι μία εύκολη και άνετη λύση για να γιορτάσουμε την άφιξη του φθινοπώρου.

Back to top button
Close
Close