MUST ReadΤρίκαλα

Αντίστροφη μέτρηση για τον Μύλο των Ξωτικών – Πυρετωδώς οι εργασίες έναρξης του Θεματικού Πάρκου

Η εξέλιξη της δημιουργίας του κορυφαίου θεματικού πάρκου στην Ελλάδα βρίσκεται σε τελικό στάδιο, με την έναρξη να έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Νοεμβρίου, σηματοδοτώντας την 13η συνεχή χρονιά λειτουργίας του. Η ομάδα υποστήριξης αλλά και οι άνθρωποι του e trikala ,καλύτερα από κάθε ‘άλλη χρονιά μετά τις αλλαγές που συντελέστηκαν αναμένεται να ρυθμίσουν ακόμη και την τελευταία λεπτομέρεια ώστε τεχνικά να μην παρουσιαστεί το παραμικρό σε όλη την διάρκειά του .  Το θεματικό πάρκο, το οποίο αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για οικογένειες και επισκέπτες όλων των ηλικιών, προετοιμάζεται εντατικά για να προσφέρει και φέτος μοναδικές εμπειρίες και εκπλήξεις στους επισκέπτες.

Το πάρκο, το οποίο ξεκίνησε με στόχο να προσφέρει μια εορταστική και εκπαιδευτική εμπειρία, εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο, προσθέτοντας νέες θεματικές ενότητες και διαδραστικά εκθέματα. Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν μια εντυπωσιακή διακόσμηση, εορταστικές εκδηλώσεις, καθώς και τη συμμετοχή σε μια σειρά δραστηριοτήτων, από ψυχαγωγικές παραστάσεις μέχρι εκπαιδευτικά εργαστήρια.

Το φετινό θεματικό πάρκο θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος ενώ παράλληλα, προγραμματίζονται νέες εγκαταστάσεις που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους, όπως χώροι εικονικής πραγματικότητας, ζωντανές παραστάσεις με ήρωες παραμυθιών, και νέα, διαδραστικά εκθέματα.

Η έναρξη του πάρκου για τη σεζόν 2024 θα σηματοδοτηθεί από μια μεγάλη τελετή που αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, έχουν γίνει εκτεταμένες εργασίες αναβάθμισης και επέκτασης, με στόχο να προσφέρει ακόμα πιο μαγευτικές εμπειρίες και να διατηρήσει τη θέση του ως ένα από τα κορυφαία θεματικά πάρκα στη χώρα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Back to top button
Close
Close