Idees Sports

Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός 91-89: Ο συγκλονιστικός Σέιν Λάρκιν τον «λύγισε» μέσα στην Πόλη

Ο Ολυμπιακός έδωσε μεγάλη μάχη στην έδρα της Αναντολού Εφές, αλλά την κρίσιμη στιγμή δεν ήταν συγκεντρωμένος. Ο Σέιν Λάρκιν ήταν συγκλονιστικός και έδωσε στην ομάδα του τη νίκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη (91-89), σε ματς για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Ρεκόρ πόντων με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Φουρνιέ. “μεγάλο” ματς από Βεζένκοφ και ΜακΚίσικ.

Ο Ολυμπιακός είχε στο… χέρι του το ματς με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, όμως διαδοχικά λάθη σε κρίσιμα σημεία -και η απίστευτη εμφάνιση του Σέιν Λάρκιν- τον έριξαν στο “καναβάτσο” (91-89) στο ματς για την 4η αγωνιστική στη Euroleague.

Στο 2-2 έπεσε ο Ολυμπιακός, έχοντας δυο εκτός έδρας νίκες (μέσα στην Πόλη, ενώ η Εφές Αναντολού ανέβηκε στο 2-2 (με 1-1 εντός και 1-1 εκτός έδρας). Την επόμενη αγωνιστική, οι Πειραιώτες θα παίξουν στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου.

“Δήμιος” για τον Ολυμπιακός ήταν ο Σέιν Λάρκιν με 24 πόντους, ενώ κομβικοί ήταν οι Τζόρνταν Νουόρα (10π.), Ντάριους Τόμπσον (13π.) και Ελάιζα Μπράιαντ (11π.). Οι παίκτες του Μιγιάτοβιτς ήταν εξαιρετικοί από την περιφέρεια με 12/24 τρίποντα, ενώ έκαναν καλή δουλειά και στα επιθετικά ριμπάουντ (13).

Back to top button
Close
Close