Τρίκαλα

‘Αλλο ένα βραβείο για το Νηπιαγωγείο Ριζαριού, για το έργο e-Twinning !

‘Αλλο ένα βραβείο για το Νηπιαγωγείο Ριζαριού, πριν καλά καλά ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά! Απονομή Εθνικής ετικέτας ποιότητας για το e Twinning έργο.
” The way to sustainability ” του οποίου είχε τη χαρά να είναι ιδρύτρια και συντονίστριά του, παιδαγωγός Αννα Μαγκιώση!  Πολλά συγχαρητήρια στα αστεράκια μου και τους γονείς τους για την υπέροχη συνεργασία μας!
Υλοποιήσατε ένα πολύ ενδιαφέρον έργο με στόχο να δώσετε στους μαθητές σας την ευκαιρία να ευαισθητοποιήσουν σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος. Έχετε σχεδιάσει πολύ καλά το έργο σας και δημιουργήσατε πολλές ουσιαστικές συνεργατικές δραστηριότητες-παιχνίδια που απόλαυσαν οι μαθητές σας ενώ απέκτησαν ουσιαστική γνώση. Στα θετικά σημεία του έργου σας συγκαταλέγεται επίσης η αναφορά στον κώδικα δεοντολογίας, η σωστή διάδοση – αξιολόγηση, οι τηλεδιασκέψεις σας καθώς και τα ποιοτικά προϊόντα σας, που μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα για πολλά σχολεία (θεματικά ηλεκτρονικά βιβλία). Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, το έργο σας πληροί όλες τις προϋποθέσεις και σας απονέμεται το σήμα ποιότητας. Καλή επιτυχία στο δημιουργικό σας έργο. Με εκτίμηση, EYY της δράσης eTwinning.
Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες από Ελλάδα , Λιθουανία, Τυνησία, Λετονία ,Πορτογαλία και Τουρκία ,γιατί ότι καταφέραμε ,το καταφέραμε με τη βοήθεια όλων μας! Συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας!

Back to top button
Close
Close