Idees Sports

ΑΕΚ – Ίντερ ντ’ Εσκάλδες 4-3: «Σοκ» και αποδοκιμασίες στην OPAP Arena, η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς

Στα… καλά καθούμενα, η ΑΕΚ κατάφερε να «χλομιάσει» μια εντυπωσιακή νίκη και να βάλει στον εαυτό της δύσκολα. Το 4-0 κόντρα στην Ίντερ ντ’ Εσκάλδες έγινε 4-3, με τους φιλοξενούμενους να βάζουν τρία γκολ στην επανάληψη. Αυτογκόλ ο Βίντα. Από λάθος εκτίμηση του Στρακόσα ήρθε το πέναλτι υπέρ της ομάδας από την Ανδόρα. Δεν κατάφερε να σκοράρει από τα 11 βήματα -δευτερόλεπτα πριν- ο Λιβάι Γκαρσία. Στη ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Αποδοκιμασίες με το σφύριγμα της λήξης.

Έκανε τα εύκολα, δύσκολα! Με τους Λιούμπιτσιτς και Γκατσίνοβιτς να ξεχωρίζουν, η ΑΕΚ έφτασε να κερδίζει με 4-0 την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες στην OPAP Arena. Η Ένωση, όμως, πιάστηκε… στον ύπνο στο δεύτερο ημίχρονο, δέχθηκε τρία γκολ (4-3) κι έτσι θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στον 3ο γύρο του Conference League, στη ρεβάνς που θα γίνει σε μια εβδομάδα στην Ανδόρα.

Το ματς…

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, η μπάλα ήταν στην κατοχή της ΑΕΚ. Η Ένωση πίεσε ψηλά την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, στο 5’ είδε διπλή χαμένη ευκαιρία -με δοκάρι του Γκατσίνοβιτς- και ένα λεπτό μετά κατάφερε να κάνει το 1-0. Ο Λιβάι Γκαρσία πήρε την μπάλα από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή, ο Λιούμπιτσιτς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ.

Back to top button
Close
Close