Τρίκαλα

Αγιασμός στην δημόσια σχολή ΣΑΕΚ στον τομέα της Υγείας στα Τρίκαλα

Ο αγιασμός στη Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου εκπαιδευτικού κύκλου με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας σπουδών. Η αποστολή της σχολής επικεντρώνεται στην υποστήριξη όλων των κοινωνικών ομάδων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματική καταξίωση και την επιτυχημένη σταδιοδρομία των καταρτιζόμενων. Αυτή η προσέγγιση ενισχύει την εκπαίδευση στον τομέα της υγείας και προετοιμάζει τους καταρτιζόμενους να ενταχθούν στην αγορά εργασίας ως ικανοί και εξειδικευμένοι επαγγελματίες, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση του συστήματος υγείας.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της σχολής η  τελετή Αγιασμού στη ΣΑΕΚ Γ.Ν.Τ  δεν αποτελεί μόνο μια ευλογία για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, αλλά και μια στιγμή στοχασμού για το τι σημαίνει πραγματική παιδεία.
Η Σχολή δεν είναι απλώς ένας χώρος γνώσης, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός, όπου η καλλιέργεια του πνεύματος συνδυάζεται με την ανάπτυξη χαρακτήρων.
Σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται διαρκώς, ο Αγιασμός μας θυμίζει πως η σταθερότητα δε βρίσκεται μόνο στις επιτυχίες και τις γνώσεις που αποκτούμε, αλλά και στις αρχές που καθοδηγούν τις επιλογές μας.
Η ηθική ακεραιότητα, η αλληλεγγύη και η υπευθυνότητα είναι οι αξίες που θα καθορίσουν την πορεία μας, όχι μόνο ως μαθητές ή καθηγητές, αλλά ως μέλη μιας ευρύτερης κοινωνίας.
Ας δούμε τη νέα χρονιά ως ευκαιρία να εξελιχθούμε όχι μόνο ακαδημαϊκά, αλλά και προσωπικά, αναζητώντας την αλήθεια και την κατανόηση, πάντα με σεβασμό προς τους γύρω μας.
Η ευλογία του Πάτερ Εφραίμ από το εκκλησάκι των Αγίων Ραφαήλ-Νικολάου- Ειρήνης του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, ας μας συντροφεύει, δίνοντάς μας τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με καρδιά καθαρή και νου ανοιχτό.
Καλό ακαδημαϊκό έτος με υγεία σε κάθε σπιτικό.

Back to top button
Close
Close