FaceLookΓάμος - Βάπτιση

Ένας αριστοκρατικός γάμος για τον Κώστα Ούτρα & τη Λίτσα Καπετάνου

Ο γάμος τoυ Κώστα Ούτρα & της Λίτσας Καπετάνου, πήρε μακριά μας όλη τη ραστώνη του καλοκαιριού και  φυσικά μείναμε να χαζεύουμε το λαμπερό ζευγάρι στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

Ο γάμος που φιλοξενούμε σήμερα είναι η προσωποποίηση του αριστοκρατικού και του ρομαντικού. Η Λίτσα και ο Κώστας αποφάσισαν να παντρευτούν το Σάββατο 15 Ιουλίου, στην Μητρόπολη Τρικάλων και ο καλοκαιρινός τους γάμος, θα γίνει πηγή έμπνευσης για εσένα με τις πιο όμορφες εικόνες

Διπλή χαρά για το ζευγάρι καθώς το ιερό μυστήριο του γάμου συνδυάστηκε αμέσως μετά με την βάπτιση της κόρης τους. Οι κουμπάροι του ζευγαριού & νονοί Γιώργος Ζιάκας & Αφροδίτη Ούτρα έδωσαν στη νεοφώτιστη το όνομα Φωτεινή.

Στο πλευρό τους φίλοι αγαπημένοι & συγγενείς, αλλά και οι οικογένειες τους γεμάτοι συγκίνηση η μαμά του γαμπρού Φωτεινή Ιωάννη Ούτρα και ο αδερφός του Σάκης και οι γονείς της νύφης Νίκος και Παρασκευή Καπετάνου. Ακολούθησε δεξίωση στον Πολυχώρο Thessalis με τον χορό του ζευγαριού να κερδίζει το πιο ζεστό χειροκρότημα, ενώ το εντυπωσιακό σκηνικό δίπλα στην πισίνα και το γεύμα επιμελήθηκε η Αναστασία και ο Κωνσταντίνος.

Τη φωτογράφιση του γάμου ανέλαβε ο Leventis Photography απαθανατίζοντας όλα τα συναισθήματα αγάπης και ρομαντισμού, εκείνης της μέρας μέσα από το φωτογραφικό φακό του. Εντυπωσιακή η παρουσία της νύφης  με το elegant νυφικό της που επέλεξε από το B&O Exclusive και την ομάδα της Βάσως Οικονόμου. Αλλά και η επιλογή του παπιγιόν από τον Κώστα μας άρεσε ιδιαίτερα και έκανε μια grand εμφάνιση για τον γαμπρό.

Special thanks to : @complice stalotheodorou @leventis photography, Ανθοπωλείο Δημητρούλης @marinampomponierre,  @serano trikala, @mariantavatzikou, @divas hair 2020, @katikaltsa, @gogontaoula @Bluestripe Jewelry

Εντυπωσιακό και το candy bar της βάπτισης στα χρώματα του ροζ & χρυσού !

Eυχόμαστε στο ζευγάρι από καρδιάς κάθε ευτυχία !

 

Back to top button
Close
Close