Τρίκαλα

Έκτακτη συνεδρίαση Δ.Τρικκαίων : Αποφασίστηκε η ανασυγκρότηση του Δ.Σ της Ε-ΤRIKALA

Πρόεδρος του E-Trikala με διευρυμένες αρμοδιότητες ο Φόρης Ρόμπος, ένσταση Γιώργου Ηλιάδη στο πρόσωπο του!

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 1η Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων, με μοναδικό θέμα την ανασυγκρότηση & αναδιάρθρωση του Δ.Σ. και τον εκ νέου ορισμό εκπροσώπων στη Γ.Σ. της «e-trikala».

Η έκτακτη συνεδρίαση συγκαλείται λόγω του κατεπείγοντος του θέματος προκειμένου στην παρούσα χρονική στιγμή να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της αναπτυξιακής ΑΕ ΟΤΑ  “e-Trikala”  καθόσον βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχεδιασμός και η υλοποίηση τόσο του χριστουγεννιάτικου πάρκου “Ο Μύλος των Ξωτικών” αλλά και άλλα εξίσου σημαντικά ευρωπαϊκά προγράμματα στα οποία συμμετέχει .

Κρίθηκε  λοιπόν σκόπιμη η ανασυγκρότηση του ΔΣ αυτής και ο εκ νέου ορισμός εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση, καθόσον οι επιπτώσεις σε περίπτωση καθυστέρησης στη λήψη αποφάσεων θα αποβούν δυσμενείς για την εκπλήρωση των καταστατικών σκοπών της εταιρίας.

Μετά την διαπαραταξιακή και  το ΔΣ αποφασίστηκε η αναδιάρθρωση του Αναπτυξιακού Οργανισμού, πρόταση που ψηφίστηκε από την Δημοτική αρχή,  με την αντιπολίτευση να ψηφίζει κατά και την μείζονα να αποχωρεί. Νέο πρόσωπο στο Δ.Σ της Ε-TRIKALA, ο οικονομολόγος Γιώργος Χρυσόμαλλος. 

Back to top button
Close
Close