FaceLook

Έκπληξη On air για την Ευλαμπία Ρέβη

Στην Λάρισα ταξίδεψε η γνωστή δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη με την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα» στον ΣΚΑΙ και εκεί την περίμενε χθες μία έκπληξη, αφού ο θείος του συζύγου της κρατούσε κάποια δώρα.

Το ένα ήταν λουλούδια εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου και το άλλο μία φωτογραφία από το γάμο της με την ίδια νύφη. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος κύριος ήταν στο σημείο με το αυτοκίνητο από το οποίο είχε βγει η Ευλαμπία Ρέβη ως νύφη.

Η δημοσιογράφος χάρηκε πάρα πολύ για την έκπληξη κι είπε με χιούμορ: «Ο κύριος είναι ο θείος του Σωτήρη του άντρα μου. Έχετε φροντίσει να έχω του Αγίου Βαλεντίνου δώρο. Σιγά μην μου πάρει ο Σωτήρης. Να με δείξω νύφη. Σωτήρη ο θείος σου φρόντισε. Στο πανελλήνιο τα οικογενειακά μας. Πάρα πολύ ωραίο και το κυκλάμινο είναι το αγαπημένο φυτό. Δεν ξέρω πως το ήξερε.»

onlarissa.gr

Back to top button
Close
Close