Fashion

Τρία καλοκαιρινά φορέματα από τα Zara εμπνευσμένα από το στιλ των Γαλλίδων

Από τη νέα συλλογή των Zara που είναι εμπνευσμένη από το διαχρονικό στιλ των Γαλλίδων ξεχωρίσαμε τρία πολύ κομψά και στιλάτα φορέματα.

Πρόσφατα, τα Zara παρουσίασαν τη νέα τους συλλογή, η οποία είναι εμπνευσμένη από την κομψότητα και την αβίαστη φινέτσα των Παριζιάνων. Μάλιστα, το γνωστό brand βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα για να φωτογραφίσει τα καινούργια του κομμάτια, τα οποία παραπέμπουν στο διαχρονικό στιλ των αγαπημένων σε όλους French girls.

Στη συλλογή θα βρείτε μια ευρεία γκάμα επιλογών σε ρούχα και αξεσουάρ για το καλοκαίρι που παραπέμπουν στο ντύσιμο των Γαλλίδων, ωστόσο ξεχωρίσαμε τρία εντυπωσιακά φορέματα, τα οποία μπορείτε να φοράτε στην πόλη αλλά και τις διακοπές σας.Τρία φορέματα από τα Zara εμπνευσμένα από το στιλ των Γαλλίδων:

BOVARY

Βρείτε το εδώ.

Αυτό το φόρεμα έκλεψε την καρδιά κάθε fashion editor με την πρώτη ματιά. Διαθέτει μια πολύ κολακευτική λαιμόκοψη, που καταλήγει σε έναν κόμπο που κολακεύει τη σιλουέτα και χαρίζει πολύ στιλ στο σύνολο, ενώ είναι ό,τι πρέπει και για ένα ενδιαφέρον beach look πάνω από το μαγιό. Συνδυάστε το με τα αγαπημένα σας slingback πέδιλα, σε κρεμ ή μαύρο, αλλά και σε μια πιο ιδιαίτερη απόχρωση, όπως το silver, για μια βραδινή έξοδο, με μερικά κοσμήματα.

Βρείτε το εδώ.

Τα φορέματα σε στιλ τουνίκ είναι μια από τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού, κάτι που απέδειξε και η πρόσφατη επίδειξη υψηλής ραπτικής του οίκου Dolce & Gabbana -αν και στην πραγματικότητα δεν έφυγαν ποτέ από τη μόδα. Το συγκεκριμένο φόρεμα-τουνίκ σε λευκό χρώμα από λινό είναι ό,τι πρέπει για την παραλία ή για τη βόλτα σας στο νησί. Συνδυάστε το με δερμάτινα σανδάλια και raffia bag, ενώ το βράδυ μπορείτε να το φορέσετε με mules ή πέδιλο.

Βρείτε το εδώ.

Αν πάλι είστε καλεσμένες σε γάμο και δεν έχετε βρει ακόμα το ιδανικό φόρεμα, τότε σίγουρα το συγκεκριμένο φόρεμα σε mint green απόχρωση με λεπτές τιράντες που δένουν στο λαιμό και την ανοιχτή πλάτη είναι ό,τι ακριβώς ψάχνετε. Boho αλλά και κομψό, είναι effortlessly chic και μπορείτε να το συνδυάσετε με χρυσά πέδιλα για μια επίσημη περίσταση, αλλά να το φορέσετε και σε μια βραδινή έξοδο με δερμάτινα φλατ σανδάλια.

Back to top button
Close
Close