Fashion

Η Kylie Jenner επικρίθηκε για το φόρεμα με κεφαλή λιονταριού στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Ο μεγιστάνας του μακιγιάζ, 25 ετών, παρακολούθησε το σόου του Schiaparelli της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι φορώντας ένα στράπλες μαύρο βελούδινο φόρεμα επικολλημένο με ένα απόκοσμο ρεαλιστικό (και σε φυσικό μέγεθος) κεφάλι λιονταριού – μια εμφάνιση από τη νέα συλλογή που δεν είχε καν βγει στην πασαρέλα.

 

Αλλά οι ακόλουθοί της δεν αγαπούσαν πολύ το γούνινο αξεσουάρ μόδας της πρώτης σειράς.

βολή της Kylie jenner beauty and the beast
Η Kylie Jenner πήγε full “Beauty and the Beast” στο show Schiaparelli.
kyliejenner/Instagram
Η Kylie jenner φοράει λιοντάρι
Η Kylie καθόταν στην πρώτη σειρά στην επίδειξη μόδας με το κεφάλι του λιονταριού στην αγκαλιά της.
kyliejenner/Instagram

“Μα γιατί. Γιατί γιατί γιατί να το μιμηθείς αυτό. Είμαι ευγνώμων που είναι ψεύτικο, αλλά οι εικόνες είναι ακόμα ανησυχητικές», σχολίασε ένας, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Γιατί φοράς το κεφάλι ζώου στο φόρεμά σου; Ψεύτικο ή όχι… δεν μου βγάζει νόημα;»

Η Kylie jenner φοράει λιοντάρι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι
Ο μεγιστάνας του μακιγιάζ φρόντισε να ξεκαθαρίσει στο Instagram ότι το ζώο ήταν ψεύτικο, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τις αντιδράσεις.
KCS Presse / MEGA

«Μαντέψτε ότι περισσότεροι Αμερικανοί θα συρρέουν στην Αφρική τώρα για να πάρουν τα πιο πρόσφατα αξεσουάρ άγριας ζωής. Προώθηση του κυνηγιού. Ως Νοτιοαφρικανός, αυτό είναι λάθος σε τόσα πολλά επίπεδα, Ο βασιλιάς της ζούγκλας μας δεν είναι μια δήλωση μόδας, όπως το WTF», είπε ένας τρίτος.

Άλλοι περιέγραψαν το ντύσιμο της Jenner που εμπνέεται από την άγρια ​​ζωή ως «τρομακτικό», «γελοίο» και «ένα από τα χειρότερα λάθη της μόδας όλων των εποχών».

Στολή με κεφαλή λιονταριού Kylie jenner
Οι θαυμαστές δεν εντυπωσιάστηκαν με την εμφάνιση.

Back to top button
Close
Close